Culinaire jubileumeditie van de bestseller De eetclub van Saskia Noort. Inclusief tien recepten die passen bij het leven van de hoofdpersonen en een kijkje geven in de keuken van deze vrienden.
De thrillerklassieker De eetclub van Saskia Noort is vijftien jaar in druk, en dat wordt gevierd met deze culinaire jubileumuitgave die je meer biedt dan alleen leesplezier. Tien recepten die passen bij het opwindende leven van de hoofdpersonen geven je een kijkje in de keuken van deze opmerkelijke vriendenclub. Met toegankelijke recepten van vooraanstaand chef-kok Jonathan Zandbergen en wijnsuggesties van Nederlands grootste wijnkenner Harold Hamersma.
In De eetclub komt Evert Struyk bij een brand om het leven. Zijn vrouw en hun vriendenclub, De eetclub, zijn geschokt. Dan wordt duidelijk dat bepaalde mensen belang bij Everts dood hebben.
Saskia Noort (1967) is schrijfster en columniste. Van haar boeken werden ruim drie miljoen exemplaren verkocht. Huidpijn werd onlangs bekroond met een Gouden Boek door de CPND. Jonathan Zandbergen is executive chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant Merlet in Schoorl. Harold Hamersma is auteur van de wijngids De Grote Hamersma en vaste wijnschrijver van NRC Handelsblad en Het Parool.
Auteur | Saskia Noort |
ISBN/ EAN | 9789026350122 |
Bindwijze | Hardback |
Pagina's | 272 |
Uitgever | Ambo | Anthos |
Verschijningsdatum | oktober 2019 |
Afmetingen (H*B*D in mm) | 237 x 156 x 30 |
Taal | Nederlands |
Opmerking | Culinaire editie van de klassieker inclusief tien recepten en wijnsuggesties |