
‘Koken is altijd mijn grootste liefde geweest. Het is mijn manier om te verbinden met de mensen om me heen, vooral met mijn familie. Niets is mooier dan mijn kinderen aan tafel te hebben, genietend van wat we samen hebben gemaakt. Als iedereen thuis is, begint het weekend op vrijdagavond standaard met Spaghetti Casa Herman. En op een luie zondag bakken we croques terwijl de geur van gebraden kip de keuken vult. Met taco’s op tafel denken we terug aan de smaken van Mexico.
Sergio Herman groeide op in de keuken van familierestaurant Oud Sluis*** in het Zeeuwse Sluis, waar hij vijfentwintig jaar lang kookte. In 2013 sloot hij de deuren, zodat hij zich kon toeleggen op nieuwe projecten. Inmiddels is Sergio de bezieler van vijf restaurants: Pure C**, AIRrepublic* en Blueness in Cadzand Bad en Le Pristine* & The Jane** in Antwerpen. Daarnaast is hij mede-oprichter en culinair verantwoordelijk voor het frites-concept Frites Atelier. Tevens verschenen van zijn hand diverse bestsellers, waarvan o.a. Smaakmakers, Just cook it, Sobremesa en New Italian.
| Auteur | Sergio Herman |
| ISBN/ EAN | 9789038811437 |
| Bindwijze | Hardback |
| Pagina's | 256 |
| Uitgever | Nijgh & Van Ditmar |
| Verschijningsdatum | 15-11-2024 |
| Afmetingen (H*B*D in mm) | 232 x 178 x 25 |
| Taal | Nederlands |