• 078 - 6137623
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boekstatus

Filter

Zoeken in onze boeken

Massimo Bottura & friends - Brood is goud

Categorie: Eten & Drinken
Boekstatus: Ramsj
Prijs: 41,99 15,00

Tijdens de Expo van Milaan in 2015 zette Massimo Bottura een revolutionaire gaarkeuken op, de Refettorio Ambrosiano. Hij nodigde meer dan vijftig topchefs uit om te komen koken met ingrediënten die elders op de Expo of in de stad over waren. De bevriende chefs, waaronder René Redzepi en Alain Ducasse, werden op de proef gesteld en uitgedaagd, maar creëerden allemaal 'gouden' gerechten.

In dit boek zijn al deze inspirerende recepten gebundeld en kan de thuiskok met eenvoudige ingrediënten de lekkerste gerechten maken. Bottura's visie verandert de manier waarop je over voedsel denkt en de manier waarop je ermee omgaat.

Massimo Bottura (born 30 September 1962) is an Italian restaurateur and the chef patron of Osteria Francescana, a three-Michelin-star restaurant based in Modena, Italy which has been listed in the top 5 at The World's 50 Best Restaurants Awards since 2010 and received top ratings from ESPRESSO, Gambero Rosso and the Touring Club guides. Osteria Francescana was ranked 2nd World's Best Restaurant at the S.Pellegrino World's 50 Best Restaurants Awards 2015. In June 2016 Osteria Francescana was ranked No. 1 in The World's 50 Best Restaurants, and No. 2 in 2017.

Auteur Massimo Bottura & friends
ISBN/ EAN 9789089897619
Bindwijze Paperback
Pagina's 424
Uitgever Terra
Verschijningsdatum 07-02-2018
Afmetingen (H*B*D in mm) 259 x 197 x 29
Taal Nederlands
Reserveer dit boek