• 078 - 6137623
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken in onze boeken

Studio Visual Steps - Gebruik Outlook effectief en bespaar tijd

Boekstatus: Licht beschadigd
Prijs: 35,00 22,50

Georganiseerd en doeltreffend gebruikmaken van Outlook op uw pc en tablet!

Dit boek is speciaal geschreven voor kleine bedrijven, Zelfstandigen Zonder Personeel en freelancers die Microsoft Outlook efficiënter willen gebruiken voor hun dagelijkse werkzaamheden. Dit zeer uitgebreide programma wordt veelvuldig gebruikt in het bedrijfsleven, maar worden de vele handige en doeltreffende opties wel gebruikt?
Zo bevat Outlook diverse mogelijkheden om e-mail te ordenen, taken en agenda-items te maken en laten opvolgen, gegevens van contactpersonen bij te houden en mailings te versturen. Daarnaast kunt u met de beschikbare app uw e-mail ook via een tablet of telefoon onderweg bijhouden. Het werk kan in veel gevallen veel efficiënter gedaan worden en dat bespaart veel kostbare tijd.
Dit boek beschrijft de handige fijne kneepjes van het zeer veelzijdige programma en de app. De verschillende aspecten van het programma komen stap voor stap en aan de hand van toepasbare voorbeelden aan bod. U zult zien dat ook ú diverse taken op een effectievere wijze kunt uitvoeren!

Een greep uit de onderwerpen:
* beheren en ordenen van uw mailbox
* zoeken en sorteren van e-mail
* agenda, taken en planningen maken en beheren
* contactpersonen beheren
* mailings maken
* met tips om gestructureerd te werken

Geschikt voor: Microsoft Outlook 2010, 2013, 2016 of Outlook bij een Office 365-abonnement op een Windows-pc en tablet. Het maakt hierbij niet uit of het om het losse programma Outlook, programmapakket Office of Office 365 gaat.

Auteur Studio Visual Steps
ISBN/ EAN 9789059057913
Bindwijze Paperback
Pagina's 232
Verschijningsdatum juli 2015
Taal Nederlands
Reserveer dit boek